maanantai 27. toukokuuta 2013

Shamaanin matkaShamaanin matka -peruskurssi
18.-20.10.2013
Christiana Harlen kanssa

Shamanismi on ihmiskunnan vanhin hengellisen harjoittamisen muoto; perinne parantamiseen, ongelmien ratkaisuun ja tasapainon ylläpitämiseen yksilössä, yhteisössä ja suhteessa Luontoon. Tämän peruskurssin aikana osallistujat tutustuvat eräisiin keskeisiin ajatuksiin ja menetelmiin, joita shamaanit ovat käyttäneet vuosituhansien ajan kautta maailman. Shamanismi on ollut Amerikan mantereen alkuperäisten asukkaiden ja muiden meille eksoottisten kulttuurien lisäksi myös Pohjois-Euroopan muinainen perinne. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti.

Keskeistä kurssilla on shamaanin matkaaminen toiseen todellisuuteen, henkien maailmaan. Osanottajat käyttävät perinteisiä keinoja: laulua, tanssia ja rummuttamista oppiakseen kuinka siirtyä shamanistiseen tietoisuuteen, tutkiakseen henkimaailmaa, tavatakseen omat Henkiauttajansa.
Tässä toisessa todellisuudessa voidaan saavuttaa voima ja tieto omaksi ja muiden hyväksi ja
koskettaa Luonnon henkistä puolta. Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet.  Piirissä jaamme matkoilla saadut kokemukset ja opimme. Käymme läpi shamanistisen työn etiikkaa ja näemme, kuinka shamanismi voi antaa voimaa jokapäiväisessä elämässämme.

Kurssi antaa opetusta shamanistisista tekniikoista, shamaanin tiestä ja henkisyydestä.
Kurssi on alkoholi- ja huumeton. Ruoka: ota mukaan omat eväät tai lähialuella löytyy kahvilat/ravintolat.

Aikataulu: Perjantaina 18.10 klo 17.30-21.30, Lauantaina 19.10 klo 10.00-20.00, Sunnuntaina 20.10 10.00-16.00
Paikka: Mandalatalon Sali, Kansakoulukatu 7-9, 40100 Jyväskylä

Hinta: 190 sis 24% alv ja kahvi/tee tauot. Sitoutuvaa ennakkomaksu: 100 Sola Voima tilille. Perutukset: 21 pv ennen 100%; alle 50%. Loppumaksu paikan päälle. Kun olet maksannut ennakko, sait lisätietoja mikä tarvitse otat mukaan.

Ilmoittautumiset Christianalle 050 494 7030 tai info(at)solavoima.fi. Jos on jotain kysytävää, ole hyvä ja ota yhteyttä Christianaan. www.solavoima.fi


Christiana Harle: Tanssi kuoleman ja elämän välillä, mehiläispisto ja hunaja ja kohdun väkevä voima siunaavat hänen elämänsä. Hän on tehnyt shamanistista parantamista yli kaksikymmentä vuotta. Hän on shamanistinen neuvonantaja (shamanic counsellor) ja opettanut vuodesta 1994. Muinainen Tuvalainen ja Siitepölyn polun shamanismi kuin myös ääni, seiðr ja hengitystyö (tietoinen ja rebirthing breathwork) kutovat hänet shamanistiseen parantamiseen. Christiana on työskennellyt myös intensiivisesti useissa jaksoissa perinteisten shamaanien vuonna Tuvan tasavallassa, Siperiassa. Hän on hyväksytty Tuvan shamaani ja saanut inspiraationsa tätä perinnettä. Hän on Mongush Kenin-Lopsan kirjan Shamanic Songs and Myths of Tuva apulaistoimittaja-tutkija ja tehnyt Tuvasta kertovan elokuvan Rummun ja Buddhan välissä. Hän on myös ISC (International Shamanic yhteisö) ja SSP (Society for Shamanic Practioners) jäsen ja varapuheenjohtaja Shamaniseura keskuksen Suomessa ja alkuperäinen perustaja vuodesta 1993. Christiana on BM, SUMUKE Musiikkiterapeutti, mehiläishoitaja ja Inspiraktiiva Breathwork Therapist, äiti, ihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat