tiistai 1. tammikuuta 2013

Korppi tanssii Esi-isät ja -äidit: Shamanistisen parantamisen jatkuvuusKorppi tanssii

Esi-isät ja -äidit: Shamanistisen parantamisen jatkuvuus

28.-31. maaliskuuta 2013

 
Omien edesmenneiden sukulaistemme, esi-isien ja -äitiemme kokemat tapahtumat, traumat tai tragediat saattavat varjostaa heidän jälkeläisensä elämää moniin sukupolviin ja kerääntyä myös oman elämämme tai jälkeläistemme kannettaviksi. Ne ilmenevät monella tavalla, esimerkiksi sairautena tai muuten estävät meitä elämästä terveempää elämää.

Kurssin aikana selvitämme shamanistisen matkan avulla omien verisukulaistemme puolelta keskenjääneitä asioita ja etsimme keinoja poistaa näiden jatkuvuutta tuleviin polviin. Kutsumme ja luomme yhteyksiä niihin esi-isiin ja äiteihin sekä muihin henkisiin opettajiin, jotka ovat halukkaita auttamaan meitä omassa elämässämme. Luomme tapoja ja rituaaleja näiden tarpeellisten yhteyksien ylläpitämiseksi.

Kurssi on suunnattu kokeneille shamanistisen matkan tekijöille. Teemme shamaaneina töitä Kuoleman kanssa, joten kurssi on hyvä myös saattohoidosta tai kuolevan ihmisen auttamisesta kiinnostuneille tai parannustyötä tekeville. Edesmenneiden sukulinjojen kanssa työskentely on kokonaisvaltaista, usein myös unohdettua parannustyötä.  Tutustumme oman ja muiden kulttuurien tämän perinteen esimerkkeihin. Kokoamme mahdollisia tapoja yhdistääksemme niitä ja omia shamanistisia kokemuksiamme tämän päivän tarpeisiin.

Kurssi antaa opetusta shamanistisista tekniikoista, shamaanin tiestä ja henkisyydestä. Sitä ei ole tarkoitettu terapiakurssiksi.

Kurssin pitopaikka ilmoitetaan pian, luultavimmin Keski-Suomessa. Hinta 400 euroa.

Kurssin kieli suomeksi ja englanniksi tarvitaessa.

Christiana Harle: info (ät) solavoima.fi
Jaana Kouri: jkouri (ät) utu.fi

Christiana ja Jaana ovat yhdessä toimineet usean vuoden ajan opettaen shamanistisia kursseja ja tehden shamanistista parannusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat